Ontmoet ons team

Kantoorteam

Met ons hele team willen wij er voor de jeugdigen zijn. Ons team voert de taken van de zorg van het begin tot het eind uit; van een eerste kennismaking, contact met verwijzers of andere hulpverleners tot en met de uitvoering van de zorg. Samen streven we naar een veilige en stabiele omgeving voor de jeugdigen en hun betrokkenen.

Wanneer je ons algemene nummer belt, is de kans groot dat je een van deze teamleden aan de lijn krijgt. Ze staan klaar om je te helpen met al je vragen en je, indien nodig, door te verbinden met de juiste persoon.

Jeugdzorgwerkers & begeleiders wonen

In ons woonteam vind je betrokken jeugdzorgwerkers, die in het bezit zijn van een diploma dat aansluit bij de doelgroep. Ze worden ondersteund door begeleiders, die ook beschikken over een relevant diploma of bezig zijn met een opleiding gerelateerd aan de doelgroep. Samen zorgen zij voor een woonomgeving die zoveel mogelijk als thuis voelt.

De jeugdzorgwerker is de mentor van de jeugdigen op de groep. Zij biedt 24/7 begeleiding en is altijd beschikbaar voor de jeugdigen. Zij is zowel het vertrouwde aanspreekpunt voor de jeugdigen, als voor het gezin/systeem en andere betrokken hulpverlening.

Jeugdzorgwerkers & begeleiders logeren

Ons logeerteam bestaat uit betrokken jeugdzorgwerkers die over een relevant diploma beschikken. Zij worden ondersteund door begeleiders die eveneens in het bezit zijn van een passend diploma of momenteel een opleiding volgen gericht op de doelgroep.

De jeugdzorgwerker is mentor van de jeugdigen. Zij is zowel het aanspreekpunt voor de jeugdigen, als voor hun gezin/systeem en andere betrokken hulpverlening. De jeugdzorgwerkers en begeleiders zijn gedurende het hele weekend of de vakantieweek aanwezig op een vaste groep, waardoor er geen wisselingen plaatsvinden. Dit zorgt voor stabiliteit en voorspelbaarheid voor de jeugdigen. 

Meer weten?

Meer weten over onze manier van werken of wil je ons team versterken?