Natalie Posthumus

Vanaf mijn 16de werk ik in de zorgsector
bij verschillende organisaties en verschillende doelgroepen en leeftijden.
Zingen is altijd mijn passie geweest en ik ontdekte de kracht van muziek, zowel voor mezelf als voor anderen. Na mijn studie Klassieke Zang besloot ik mijn twee passies, zingen en zorg, te combineren en studeerde ik Creatieve Therapie medium muziek.

Vele jaren heb ik gewerkt als jeugdzorgwerker en muziektherapeut. Daarnaast ben ik ook klankmasseur en heb ik nog andere massage
opleidingen gevolgd. Vanuit mijn ervaringen en overtuigingen ben ik gestart met de opleiding tot PTG (Posttraumatische Groei) coach, die mensen helpt om trauma te overwinnen en veerkracht te ontwikkelen en iemand in zijn kracht te zetten. Hier heb ik afgelopen jaar mijn Master opleiding van afgesloten.

Wat mij nou als persoon typeert is dat ik voor mensen makkelijk te benaderen ben en geeft anderen erkenning en herkenning door actief te luisteren en er echt voor de ander te zijn. Ik heb meerdere mogelijke oplossingen voor 1 ding. Ik kijk naar iemands potentieel, in plaats van te focussen op wat ze niet kunnen. Hierdoor kan ik anderen helpen zich te ontwikkelen en een completer persoon te worden. Ik ben sinds de zomer van 2023 werkzaam bij Stichting Amigo als jeugdzorgwerker op de woongroep. Hier ervaar ik dat ik deze manier van helpen van anderen ook kan inzetten en hier ook echt de jongeren worden gezien en gehoord.