Onze locaties

Wij zijn trots op onze mooie locaties, waar we veel aandacht besteden aan comfort, een huiselijke sfeer en veel speelruimte in een prikkelarme omgeving.

Norg (Oosterduinen)

Onze prachtige recreatiebungalow ligt in de groene bossen van het Drentse brinkdorp Norg. Het is een modern huis dat van alle gemakken is voorzien. Hier vangen wij kinderen op met een intensieve zorgvraag in groepen van maximaal zes kinderen. De bungalow heeft een ruime, afgesloten tuin waar uw kind veilig kan spelen. Daarnaast kan uw kind lekker ravotten in het bos. De omgeving biedt tal van mogelijkheden voor leuke uitstapjes. Zowel weekendopvang als vakantieopvang. Tipelkamp 2 in Drachten (4 zorglocaties)  

Midden in een woonwijk in Gemeente Smallingerland liggen vijf aaneengesloten huizen grenzend aan een schoolplein en speelterrein. Vier van deze woningen zijn ingericht om te logeren. Hier logeren kinderen met een intensieve zorgvraag in de leeftijd van 7 tot 18 jaar in de leeftijdsgroepen van maximaal zes kinderen. Op zolder is veel speelruimte aanwezig. In de achtergelegen school is een gymzaal waar we gebruik van kunnen maken. In het middelste huis bevindt zich een kantoorruimte.